Pojďte s námi na návštěvu domu, jehož rekonstrukce trvala několik let. Výsledek však stojí za to...

Obývací pokoj je na přání majitelů od jídelny oddělen elegantními posuvnými dveřmi se skleněnou výplní.Proč jste se dali do tak nákladné rekonstrukce starého řadového domku a nezvolili raději výstavbu nového?

Věra: Dlouho jsme opravovali krásnou historickou vilu z předminulého století. Tam je pro všechny místa dost, ale stojí hodně stranou od města. Rekonstrukce trvala několik let a děti mezitím povyrosly. Na samotu se jim nechtělo. Školy i kamarády mají tady ve městě. Často jsme společně jezdili spíš na chalupu a ve vile téměř nepobývali. Tak jsme se rozhodli zadaptovat starou řadovku. Rozhodnutí nahrál i fakt, že za domem stojí areál naší firmy, hned vedle nás bydlí manželův bratr a vůbec jsme zde zvyklí.

celý článek